Aktív témák
-
RuSSY
csendes tag
Még azt írja már le valaki akinek van tapasztalata, hogy az új led megvilágítású TN monitorok szebbek e mint ami nem ledes vagy csak annyi hogy vékony, média márktba néztem egy párat de csak LG volt pl ledes samsung nem igazán nem nagyon láttam különbséget, talán a ledes sokkal színhűbb élesebb volt de nem tudom
-
-
RuSSY
csendes tag
Meg arra lennék kíváncsi hogy mi a különbség a samsung xl2370 illetve a bx2440 bx2450 között mert nem nagyon találtam annyit hogy 1 col viszont 25000ft
-
RuSSY
csendes tag
Nézegettem még a cpva panelos f2380-at esetleg az jobb mint a ledes tn? kb 80ezer ft körül kellene főleg játékra kicsit film meg munka
üdv
-
RuSSY
csendes tag
Érdeklődni szeretnék kinek milyen tapasztalata van Led háttérvilágítású monitorok terén, kinéztem magamnak egy Samsung Bx2450-et valószínű TN paneles, tudna e esetleg valaki valamit mondani milyet vegyek esetleg 23"-os is szóba jöhet
köszönöm előre is
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest