Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Tavaly november óta van meg a Benq E2420HD-m.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Pixelhibának nyoma sincs. Minden tekintetben használható a monitor. Ha nem tudsz dönteni akkor próbáld meg megnézni őket élőben és dönts. Részemről egy pozitiv voks a Benq mellett.Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Nem tudom hogy mennyire OFF amit most kérdezek, de próba szerencse!
Olyan kérdésem lenne hogy mivel érdemes takaritani az LCD monitorokat, legfőképp a kijelzőt? -
gyuromoj
veterán
válasz
Moleskin #5512 üzenetére
Hali!
Nekem Benq E2420HD monitorom van és nekem is ugyanez a gondom ha hdmi-vel van összekötve a monitor a géppel, de ha dvi-hdmi átalákítót kötök rá és a dvi vége megy a monitorba akkor teljes a kép!
Ha sikerül vmit kiderítened a dolgoról akkor irj itt vagy keress meg priviben!Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
válasz
bypassHUN #5412 üzenetére
Hali!
Nekem múlthét szerdán jött meg a Benq E2420HD monitor, amit azóta nyüstölök filmezéssel állandóan és hát meg kell hogy mondjam sztem elképesztő a képe, ennyi pénzért!Alul felül van egy kis bevilágítás, de nem vészes!
Ha be lenne kalibrálva akkor sztem még többet ki lehetne belőle hozni, de nekem megfelel igy is! Játszani nem játszottam rajta, mert a configom nem elég hogy meghajtsa rajta a játékokat rendesen, igy erről a részről nem tudok nyilatkozni!
Szerintem megérte a pénzét és nagyon meg vagyok vele elégedve!
De ha teheted akkor sztem nézd meg vhol a 2 monitort amik között vacilálsz és döntsd el ugy! Én egy pozitiv voksot adok az E2420HDnak!Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
válasz
old_artist #5208 üzenetére
Hali!
Kipróbáltam amit mondtál és nem sikerült teljes képernyőt elérnem!
Kipróbáltam d-sub on keresztül, de ott nem engedte 1920x1080 felbontást sajnos!
dvi átalakitóval pedig kirakta teljesbe! szóval ha veszek egy dvi kábelt akkor sztem minden rendben lesz, a hdmi meg megy a kukába! -
gyuromoj
veterán
Hali!
Hát 17" CRT után igazi felüdülés ez a hatalmas képernyő!
Ma leteszteltem Transformers 2 1080p-vel és hát az államat a fölfön kerestem!
2-3 méterrel néztem felirattal és minden nagyon szép,tisztán olvasható volt, a látvány meg elég bejövős!
Alul felül van egy kis bevilágitás, de minden alapon van a monitoron!
Bekapcsoló gomb a monitor oldalán van,igy nem világit bele az ember szemébe!
Egyenlőre még annyi a bajom hogy nem full képernyő hanem 2 oldalt kb. 2-3 centi fekete csik, fent és lent meg 1-2 centiméter széles fekete keret van sajnos!
Szerintem nagyon szép képe van, ha normálisan sikerül beállítanom akkor még szebb lesz!
Sztem jó vétel!
Ha valaki tud megoldást a gondomra( fekete keret) az irjon nyugodtan!
Lehet az a baj hogy nem ez az elsődleges képernyő, hanem a CRT?! -
gyuromoj
veterán
Hali!
Vettem egy Benq E2420HD monitort!
Most 2 monitor van rádugva a gépre!
Egy 17es CRT és a Benq!
Ugy használom hogy az asztal meghosszabitása legyen, csak annyi a gondom hogy nem teljes a kép rajta!Fekete keretben van sajnos és a monitoron a gombokkal nem birom kihuzni a képet fullra! Mi lehet a baja?
CRT VGA-DVI-n van a Benq meg hdmi-n!
Aki tud segitsen pls. mert igy nem az igazi az élmény! -
gyuromoj
veterán
Hali!
HD4670-es karit milyen kábellel kössem össze majd a Benq E2420HD-vel?
DVI-DVI vagy HDMI-HDMI? -
gyuromoj
veterán
Hali!
Karácsonyra tervezek monitort venni!
24"-es FULL HD-ban gondolkozom!(17"-es CRT-ről váltok)
Max. keret 50k.
Én erre gondoltamENQ G2420HD
Vélemény róla?Esetleg vmi más alternativa!Főleg filmezésre lenne használva, tavasztól meg játékra is minden mennyiségben!
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Path of Exile (ARPG)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest