- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
akarmi1971 #7853 üzenetére
egyértelműen belépő modell. azért írtam, hogy -tól... az nem derült ki, hogy mire kell, így nem akartam a 40k-nál kezdeni a felsorolást. 4-5 éve kellett volna nekem is, de akkor még csak szürkén volt benn az országban és a mai árakhoz képest simán a dupláját kérték el..
viszont a helyedben én nem sajnálnám átalakítani, körmös alátétek-anyákat lehetne nézni hozzá, esetleg ha van hely plusz rögzítő csavarnak azt betenni, esetleg 1-1 ponton heggeszteni is lehetne.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
akarmi1971 #7855 üzenetére
Mondjuk a kereskedőnek szerintem talán az anyukájára gondolok
Kellene vállalni a sokév gart. Na mindegy, nem az én dolgom.
A NeoFlex, meg nem 30-40 ezer, mert 30-40 közt már az LX-et, vagy az MX-et kapod (ezen a ponton támad az az érzésem, hogy téged nem csak a garral b.sztak át) meg ami egy nagyon komoly konstrukció. A NeoFlex egy hót alapmodell, sokat nem szabad tőle várni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
akarmi1971 #7853 üzenetére
Jajj,de szeretem én az ilyen hozzászólásokat. csak mert a tiéd nem jól működik, már ki lehet tényként jelenteni, hogy ilyet soha senki töbebt ne vegyen
Szerinted ez igy rendben van?
A legfontosabb pedig amugy is az, hogy minden Ergotron termékre 4-5 év garanciát vállal a gyártó. Nem gondoltál-e még arra, hogy visszavinnéd?
-
szatocs
őstag
válasz
akarmi1971 #7830 üzenetére
Igen, fel.
-
madgie
titán
válasz
akarmi1971 #7830 üzenetére
Nem kevés fps-hez, én azon tolom. Anno összelőttem az S-PVA (Eizo) 8 ms-os monitorommal, verte az NEC. Nem csak a számok számítanak
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Windows 11
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest