- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
bullseye #5827 üzenetére
Nekem az említett tesztben az nem tetszett hogy mintha már elvesznétek a számokban mért adatokban és egyszerűen a szemeteket nem használnátok.Végül is az átlag user csak a szemét használja majd ugy is Nekem élőben tetszett az a monitor tulajdonképpen nem is olvastam semmi szörnyűt a cikketekben sem róla és nem is értettem a végén miért is nem ajánljátok senkinek.A Led hatása érezhető , nem teljesít alul semmiben lehet kiemelkedőt se de simán megéri az árát.egyébként a dinamikus kontraszt pl használható filmezés közbe nincs villódzás hullámzás.assziszem valahogy fokozatosan állítgatja a kontrasztot vagy nem tudom.Bocs de baromi sok tesztet elolvastam és elég sok egymásnak ellentmondó dolgot olvastam ezért is fogalmaztam kicsit summásan.
Chipmaníem fárad el én is 19" váltottam ugyanolyan közelröl nézem ugyanakkora pl a böngésző ablak,annyiban változott csak hogy most már kettő három is elfér egymás mellet,(+tv) nekem erre volt szükségem és igen kényelmes ez így a munkában .Azért is vettem ledest mert élesebb jobban esik a szememnek
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest