Keresés

Aktív témák

• superg

senior tag

válasz bullseye #5827 üzenetére

Nekem az említett tesztben az nem tetszett hogy mintha már elvesznétek a számokban mért adatokban és egyszerűen a szemeteket nem használnátok.Végül is az átlag user csak a szemét használja majd ugy is Nekem élőben tetszett az a monitor tulajdonképpen nem is olvastam semmi szörnyűt a cikketekben sem róla és nem is értettem a végén miért is nem ajánljátok senkinek.A Led hatása érezhető , nem teljesít alul semmiben lehet kiemelkedőt se de simán megéri az árát.egyébként a dinamikus kontraszt pl használható filmezés közbe nincs villódzás hullámzás.assziszem valahogy fokozatosan állítgatja a kontrasztot vagy nem tudom.Bocs de baromi sok tesztet elolvastam és elég sok egymásnak ellentmondó dolgot olvastam ezért is fogalmaztam kicsit summásan.
    Chipmaní:Nem fárad el én is 19" váltottam ugyanolyan közelröl nézem ugyanakkora pl a böngésző ablak,annyiban változott csak hogy most már kettő három is elfér egymás mellet,(+tv) nekem erre volt szükségem és igen kényelmes ez így a munkában .Azért is vettem ledest mert élesebb jobban esik a szememnek

Aktív témák