Aktív témák
-
Mumee
őstag
válasz
gabrielarky #3009 üzenetére
Én az eddig nálam járt és tesztelt 2408wfp-kről tudok nyilatkozni, amelyek REV A01-esek, Old_Artist kollega által linkelt tesztben REV A00 szerepelt, és a Samsung crt-hez mért input-lag 27-35 közötti volt mindegyiken, ami nálam járt Dell, de elképzelhető, hogy csak én voltam ennyire szerencsés.
-
old_artist
addikt
válasz
gabrielarky #3009 üzenetére
Üdv!
A HP LP2475W-t még sajna a gyártónál is rosszul közlik, mivel H-IPS panelú (mivel van ilyen monitorom, lupéval ellenőríztem még mikor megvettem), és bizony nem '<" ilyen elhelyezkedésű, mint az S-IPS panel, hanem 'I" ilyen elhelyezkedésű, ami H-IPS-re utal!
Abban biztos lehetsz, hogy nem jársz rosszul ezzel a HP monitorral! Mivel a régebbi tesztekhez képest sok minden kijavítottak a rev.-ekkel, ezért egy nagyon kiváló felszereltségű és képminőséghű monitorhoz juthatsz!
Unverzális, szinte majd mindenre kiválóan teljesít, és ha be van hardveresen kalibrálva, akkor szinte élmény lesz előtte ülnöd, főleg, ha PS munkálatokat is végzel vele!
Bár valós 8bit-es színszámítású (nem úgy mint az EIZO, ami 10-12-14, stb. bit-es), de mérföld kövekkel (ég és földdel) jobb mint egy TN-es panelú!
A Dell-hez (60-85ms) képest a HP Input-lagja (21-29ms) szinte a harmadával jobb (a cikk végén nézd a táblázatot)!A HP LP2475W-t megkaphatod majd 160e-ért szinte a legjobb áron (pixel garanciával is), és gariztatása az egyik legjobb, mivel ingyenesen kiszállnak a 3 év alatt, ha bármi gond lenne, és helyben cserélik a monitort!
Nagyon ajánlott vétel!!!- nem fogsz benne csalódni, azt garantálom, már vagy 3 hónapja nyúzok egyet, de csak jókat mondhatok róla!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gabrielarky #3006 üzenetére
Hát én nem sok jót halottam a 2408WFP-ről horrorisztikus az input lagja még szabad szemmel is jól látható. Én nem venném meg az biztos no meg az ára sem gyenge.
Én a helyedben meg nézegetnék egy HP LP2475W-t az is egy kiváló monitor, hasonló áron és képességekkel. H-IPS panellal ami még játéknál és filmnézésnél is megállja a helyét.
de ha 180k a felső határ akkor én már elgondolkoznék azon hogy még 20-30k + zsé és már is tudsz venni egy elég komoly profi Eizot ami azért garancia minőségre.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest