- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1722 üzenetére
Köszi a profilt előre is!
A szaturációt ATi driverben visszavettem 100-ról 90-re és most már a piros színek is jók a szememnek.
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1669 üzenetére
Időközben cseréltem videokártyát. Ha kalibrálsz referencia HD 4850 vagy (inkább) 4870-est, akkor azt küld el.
Thx!
-
mindfreak
őstag
válasz
Cyberpunk #1715 üzenetére
Ezekből a szempontokból a Samsung 245B+ a legjobb, mert a legolcsóbb mindhárom közül (80e Ft), nagyon szép mély feketéje van, nincs bevilágítás, nincs input lag, nincs utánhúzás, és a dE értékei is nagyon jók még gyári beállítással is! Ergonómiailag is felkészült: magasságállítás, pivot. Külső: szolid, elegáns, vékony, matt fekete káva.
A búgás az előfordulhat, de ha van rá lehetőség ki kell vásárlás előtt próbálni és akkor nem lehet baj. Ha nincs, akkor meg olyan helyen kell venni, ahol kicserélik. -
mindfreak
őstag
A Dell 2408WFP is nagyon jó monitor a magas input lag-tól eltekintve. Ha nem játszanék a monitoron, akkor lehet, hogy azt vettem volna a szebb design miatt is.
Eddig itt senkinek se volt pixelhibás HP monitora, szerintem ez is jelent valamit...
szeva000: Nekem eleinte furcsák voltak a betűk, de most már elmúlt. Lehet, hogy "bejáratódott" a monitor vagy hozzászokott a szemem. Nekem pont a Vistán tetszik jobban.
-
mindfreak
őstag
Hali!
Gondoltam felhívom a figyelmet egy igencsak gyanus Best Buy monitorra.
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1666 üzenetére
Sajnos én nem tudom bekalibrálni a monitorom, de a piros szín nagyon erős.
-
mindfreak
őstag
Azt is olvastam, hogy a menüből a Saturationt csak akkor lehet állítani, ha D-Subról használjuk a monitort. DVI-nél miért tiltották le?
-
mindfreak
őstag
Annak hol lehet utána nézni, hogy mit változtattak az új fw-ben?
-
mindfreak
őstag
válasz
TrendWatcher #1650 üzenetére
Magyarországon még nem lehet kapni rev. A01-et.
-
mindfreak
őstag
válasz
mimi_bacsi #1639 üzenetére
"Energiafogyasztása maximum 45 watt, készenléti állapotban pedig csupán 0,8 wattot igényel."
Az átlagos 24"-os TFT monitorok 90-100 watt körül fogyasztanak. A villanyszámlába biztos megtérül.
-
mindfreak
őstag
válasz
mimi_bacsi #1637 üzenetére
Hosszútávon megtérül.
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1620 üzenetére
3./ 245B: nincs DVI, viszont jó az input-lag, de az ára drága
Már hogyne lenne DVI rajta!
Annyiban különbözik a 2493HM-ről, hogy nincs rajta HDMI és beépített hangszóró. Épp ennyivel olcsóbb. Szerintem legnagyobb előnye az említett darabbal szemben, hogy nem csillogós lakkozott a kávája, így nem porosodik, karcolódik idővel.
Az LG-nél biztos, hogy jobb képminőségben, ha nem búgósat fog ki valaki, akkor nagyon jól jár vele! (Az LG-k között is van búgós, így ez nem egyértelmű hátrány.) -
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1604 üzenetére
Nekem 1680*1050 határozottan nem szép Windowsban, viszont Crysis Warheadben olyan, mintha natív lenne!
Igen, nekem is GIG 032 rev.
-
mindfreak
őstag
válasz
TazLeacher #1581 üzenetére
Biztosan meg lehet szokni. Lehet nem is annyira vészes, mint azt sokan állítják, de én nem mertem kockáztatni. Sokat játszok online játékokkal. Ettől függetlenül biztos, hogy a Dell is nagyon jó monitor.
-
mindfreak
őstag
válasz
Icewind #1577 üzenetére
"HP vs DELL csak képminőség tekintetében hogy dőlne el?
"
Erre nem tudok válaszolni, mert még csak az egyiket láttam élőben.
Ja és az input lagot ne keverjük össze a válaszidővel, mert az két különböző dolog! Az előbbi azt jelenti mennyi idő telik el, amíg a videokártyából érkező jel kirajzolódik a monitoron, az utóbbi pedig a monitor képpontjainak színváltásának sebességét jelenti.
-
mindfreak
őstag
válasz
Icewind #1571 üzenetére
A BenQ nekem is szimpatikus volt, viszont külföldi fórumokon elég sok rossz tapasztalat van róla, időnként elmegy a kép meg hasonlók...
Ami nagyon nagy negatívum volt nála, hogy a minimum magassága is elég magas és felfele kellene néznem a képernyőt. A Dellnek nagy az input lagja, ami számomra elfogadhatatlan, főleg, hogy még a desktopon is érzékelhető ez a jelenség, könnyű az ikonokat félrekattintani. Az Eizo profi minőség, viszont ennek ára van. Nem az a kérdés, hogy megéri-e, de ha nincs rá pénz, akkor nincs...
Maradt a HP, aminek viszont igencsak felment az ára 150e Ft körülire.
Ezeken kívül még sok más nem TN paneles 24"-os is van, Samsung, LG, NEC. Ezeknek is van 1-2 jobb modellje. A legolcsóbb talán az LG L245WP-BN, árgépen 110e Ft a legolcsóbb helyen. -
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1558 üzenetére
Hali!
Brightness: 20
Contrast: 75Érdekes, hogy betettem másik vinyót, amin Vista van. Ezen jól látom a betűket. Cleartype nincs bekapcsolva amúgy.
-
mindfreak
őstag
-
mindfreak
őstag
Csak nekem nagyon szúrósak a windows betűk az LP2475W-n? Akárhogy állítom valahogy nem esik jól a szememnek.
Miért teszik bele a Color Saturation-t a menübe, ha nem lehet használni?
-
mindfreak
őstag
válasz
Icewind #1526 üzenetére
A monitorok búgása teljesen márkafüggetlen, nem csak a Samsungokra jellemző! Papíron ez normális, hisz egy elektromos berendezésről beszélünk. Nekem Samsung 245B-m volt, viszont az nagyon búgott, garanciába cserélték is emiatt. Gondolom van valami határ amitől már nem normális ez a búgás, de egy minimális mindegyiknél lehet.
-
mindfreak
őstag
válasz
mimi_bacsi #1507 üzenetére
Még bővebb: [link]
-
mindfreak
őstag
válasz
okoskodo96 #1503 üzenetére
Borzalmas ára van (boltfüggő 105-120e Ft). Kevesebbért van ennél jobb TN paneles 24"-os is. Esetleg, ha van még megtoldod egy kicsivel akár ilyet is kapsz, ami MVA paneles és sokkal szebb képe van.
Bikerider: Igen, mindkettő FullHD.
-
mindfreak
őstag
A Senorg-nál hirtelen 20e Ft-al drágább lett a HP LP2475W, de külföldi fórumokon is 100$-os emelkedésről beszélnek. Ez lol...
-
mindfreak
őstag
válasz
fi:zi'k #1447 üzenetére
Szerintem ezt te tudod legjobban eldönteni, hogy neked megéri-e a +40e Ft vagy sem. Mindkettő nagyon jó monitor, habár még egyiket sem láttam élőben, de a tesztek és a tulajdonosok véleménye alapján csak erre a következtetésre tudok jutni. Biztos, hogy egyikben sem csalódnál.
-
mindfreak
őstag
válasz
Vadgesztenye #1394 üzenetére
Konkrétan majd a képminőségről szeretnék 1-2 infót. De örülök, hogy kívülről tetszik...
-
mindfreak
őstag
válasz
Vadgesztenye #1392 üzenetére
Bennem is megállt az ütő, még senkitől se hallottam, hogy pixelhiba lenne rajta. Kicsit fosok is, hogy majd pont azon lesz amit én rendelek...
Milyenek az első benyomásaid? -
mindfreak
őstag
válasz
Produkció #1241 üzenetére
Az új LG monitorokról utóbbi időben nagyon ritkán vagy csak késve jelennek meg a tesztek. Olvastam olyanról, hogy ez elsősorban az LG nagyon gyenge marketingjének tudható be.
Magáról a monitorról nincs infóm, de tudok ajánlani jó TN filmes 24"-os monitort, aminek a gyenge látószögeken kívül más nagyobb hibája nincs. Ez pedig a Samsung 245B.
Feltéve, hogy nincsenek fenntartásaid a márkával szemben. -
mindfreak
őstag
Egyszerűen nem tudok dönteni: Samsung 245B+ vagy Samsung 2493HM?!
Mindkét monitorban ugyanaz a TN panel (LTM240CT01) van, de mégis azt mondják, hogy a 2493HM újabb és jobb. Valaki el tudná nekem mondani, hogy mégis mivel jobb? Mivel nekem nem igazán jönne be ez a csillogó káva, ezért csak akkor venném a 2493HM-et, ha tényleg érzékelhetően jobb, mint a 245B.Kinek van még ilyen monitora?
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1133 üzenetére
Ez alapján akkor a 245B+ is egész jó választásnak tűnik. Még ott van a T240 is... áááá, a bőség zavara.
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #1127 üzenetére
Akkor, ha jól értem a kettő közül a 2493HM a jobb választás, mivel pár ezer Ft-al drágább. Mondjuk a csillogó káva egyáltalán nem tetszik, a 245B ezen a téren jobban bejönne.
Net, film, játékra kellene, meg nem is akarok én sokat költeni monitorra, ezért megelégszek én egy ilyen TN panelessel is. Nem tudom a kettő közül melyik lenne a jobb.
-
mindfreak
őstag
Valaki tudja, hogy a Samsung 245B+ mivel jobb, mint a nem+? A Samsung 2493HM panelja jobb vagy ugyanaz van abban is?
Thx!
Aktív témák
Hirdetés
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest