Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Szerintem viszont a pedofíliát nem oldja meg az, hogy 7 vagy éppen 20 évre börtönbe zárod az illetőt. Ez egy személyiség-defektus, amit gyógykezelni kell(ene)... Az ilyen ''ágyúval verébre'' megoldás azért sem túl jó, mert összehasonlíthatatlanul kevesebb pedofil van, mint mondjuk gyilkos -márpedig ahogy írtad, az alapján a büntetési tételük ugyanaz. (Na, ezt kicsit zavarosan mondtam, de remélem, érted. :) )
Félreértés ne essék, nem tartom elfogadhatónak a pedofíliát semmilyen szinten -csak arra akartam kilyukadni, hogy büntetni ésszel kell és nem haraggal...
A Mikulás vs. pedofília című hír pedig szerintem az ún. ''kis színesek'' közé tartozik, tudod, amit azért szoktak bepakolni az újságba, hogy feldobja kissé, hogy legyen valami, amiről beszélnek az emberek -ha már a sok gyilkosság, baleset nem érdekli őket. Másrészt meg szerintem kb. egy szinten van a hír súlya azzal, amikor anno egy éve a Harry Pottert be akarták tiltani Ámerikában sátánizmusért bizonyos vallási csoportok... (Má' elnézést Satan. :DD)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest