-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Egy BaseBox2-m van, az eth oldalon egy szerverrel (ez osztja a DHCP-t), a wlan oldalon kliensekkel. Ezeknek a szerveren lévő adatbázist, webszervert kellene elérni a lehető leggyorsabban. Hogyan tudom optimalizálni a kapcsolat sebességét? -
MineFox54
őstag
válasz
bambano #2847 üzenetére
Erre a felhasználásra is lenne használva. Persze ha nem megoldható értelmes összegből akkor mindegy. Viszont a többi része érdekel! Tehát 19", POE router, illetve 5Ghz, POE AP.
Egyébiránt HP-nál találtam olyat aminek a fenti oldal szerint elégnek kéne lennie, kb 60-ért. Mondjuk az csak switch, de mellérakok egy egyszerű routert, és kész. Úgy sem az lenne a fő célja a hálózatnak.
Konkrétan leírva:
A Dante-val hangfelvételt szeretnék megoldani, de ha ez ilyen drága, nem érdekes. Amúgy pedig különböző hangtechnikai eszközök távvezérlésére kell a dolog, tehát a legegyszerűbb stabil, 19"/9,5" rackelhető cucc megfelel.
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy routerre, és egy wifi AP-re.
A routernek 19" rackbe szerelhetőnek kéne lenni, lehetőleg POE képesnek, és elég nagy switch teljesítménnyel kéne rendelkeznie, hangátvitelre is kéne. Dante-ről lenne szó, ami 1Gbps-t kér csatornánként hivatalosan, nekem 32 ch átvitelére kéne kb, de egy kis tartalék legyen lehetőleg. EEE-nek kikapcsolhatónak kell lenni.WiFi AP-ként pedig kültéri, lehetőleg POE, és 5GHz képesnek kell lennie.
Amire gondoltam az a RouterBOARD 3011UiAS-RM routerként és Mikrotik GrooveA 52 AP-ként. Szerintetek?
Ja, és lehetőleg 8-10 portot tudjon.
Vagy erre inkább egy egyszerű router + egy korrekt switch kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest