-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
// Chaka //
tag
válasz
Beniii06 #7492 üzenetére
Az ötlet tetszetős, és a Mikit felkészítettem PPPOE kapcsolatra is, le is teszteltem. Belépve a ZTE (f660?) router menüjébe nem találtam meg a bridge módba való átkapcsolás lehetőségét ... majd kikérdezem Google pajtást, mit tud róla. A WiFi-re nem lesz szükség, mert egy halom capsman AP fogja teríteni az árut.
-
// Chaka //
tag
Egy kis problem. Itthon beállítottam és leteszteltem egy RB450GX4 routert. A WAN1-nek keresztelt portján lóg a DHCP kliense. Heteken át jóság volt. Elvittem hogy letelepítsem, és izé. Egy Digi optikai kábeles minden egyben ZTE router osztja a címeket. Meg is kapja a Mikrotik router, kijelzi a DHCP kliens ablak a kapott címet, a DNS-nél is a Digi router címe jelenik meg, minden OK. De a 8.8.8.8 címet hiába pingeltetem vele, meg se nyikkan. A laptopot rádugva minden OK. Átírtam a MAC címet is a laptopéra, az sem segített. Hol itt az igazság??
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged