- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Előttem szóló jól mondta, válassz valamilyen dynamicdns-es szolgáltatót. Én a no-ip.org-ot csak ajánlani tudom, van free szolgáltatásuk is, annyi a hátrány, hogy havonta egyszer be kell lépni és "újraaktiválni".
Ha nem akarsz havonta belépkedni, párezer forintért ezt megteheted, és kb. 15 címet használhatsz. Mi egy csomó helyen így csináljuk, elő vagyunk fizetve.
A Mikrotik Cloud-ot is használhatod (IP -> Cloud), mondjuk annak a megjegyzése kicsit nehézkes, de legalább stabilan megy. -
bacus
őstag
elő kell fizetni a fix ip-re! Akkor mindig ugyanazt az ip-t kapod.
ez isp-nként változó, pár éve még vehettem volna egy tartományt (256 ip címet ajánlgatott egy hosting cég) pár ezer forintért havonta, de ma már ez egy vagyon lenne.
Neked egyébként csak 1 ip kell, ez diginél pl 2700 ft/hó, és van ahol nem is kapsz még pénzért sem.a vpn egyébként működik remekül dinamikus ip cimmel is, csak kell mellé valami dinamikus név. Régen sok ingyenes volt, de még ma is van, vagy előfizetsz egyre, ha valami jobb, megjegyezhetőbb nevet szeretnél.
Ha sok ilyen helyre akarod tenni, mint pl én, akkor pedig veszel egy domaint, és keresel egy olyan szolgáltatót, akinél fel tudsz venni dinamikus rekordot is. -
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged