- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Előttem szóló jól mondta, válassz valamilyen dynamicdns-es szolgáltatót. Én a no-ip.org-ot csak ajánlani tudom, van free szolgáltatásuk is, annyi a hátrány, hogy havonta egyszer be kell lépni és "újraaktiválni".
Ha nem akarsz havonta belépkedni, párezer forintért ezt megteheted, és kb. 15 címet használhatsz. Mi egy csomó helyen így csináljuk, elő vagyunk fizetve.
A Mikrotik Cloud-ot is használhatod (IP -> Cloud), mondjuk annak a megjegyzése kicsit nehézkes, de legalább stabilan megy. -
bacus
őstag
elő kell fizetni a fix ip-re! Akkor mindig ugyanazt az ip-t kapod.
ez isp-nként változó, pár éve még vehettem volna egy tartományt (256 ip címet ajánlgatott egy hosting cég) pár ezer forintért havonta, de ma már ez egy vagyon lenne.
Neked egyébként csak 1 ip kell, ez diginél pl 2700 ft/hó, és van ahol nem is kapsz még pénzért sem.a vpn egyébként működik remekül dinamikus ip cimmel is, csak kell mellé valami dinamikus név. Régen sok ingyenes volt, de még ma is van, vagy előfizetsz egyre, ha valami jobb, megjegyezhetőbb nevet szeretnél.
Ha sok ilyen helyre akarod tenni, mint pl én, akkor pedig veszel egy domaint, és keresel egy olyan szolgáltatót, akinél fel tudsz venni dinamikus rekordot is. -
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest