- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Előttem szóló jól mondta, válassz valamilyen dynamicdns-es szolgáltatót. Én a no-ip.org-ot csak ajánlani tudom, van free szolgáltatásuk is, annyi a hátrány, hogy havonta egyszer be kell lépni és "újraaktiválni".
Ha nem akarsz havonta belépkedni, párezer forintért ezt megteheted, és kb. 15 címet használhatsz. Mi egy csomó helyen így csináljuk, elő vagyunk fizetve.
A Mikrotik Cloud-ot is használhatod (IP -> Cloud), mondjuk annak a megjegyzése kicsit nehézkes, de legalább stabilan megy. -
bacus
őstag
elő kell fizetni a fix ip-re! Akkor mindig ugyanazt az ip-t kapod.
ez isp-nként változó, pár éve még vehettem volna egy tartományt (256 ip címet ajánlgatott egy hosting cég) pár ezer forintért havonta, de ma már ez egy vagyon lenne.
Neked egyébként csak 1 ip kell, ez diginél pl 2700 ft/hó, és van ahol nem is kapsz még pénzért sem.a vpn egyébként működik remekül dinamikus ip cimmel is, csak kell mellé valami dinamikus név. Régen sok ingyenes volt, de még ma is van, vagy előfizetsz egyre, ha valami jobb, megjegyezhetőbb nevet szeretnél.
Ha sok ilyen helyre akarod tenni, mint pl én, akkor pedig veszel egy domaint, és keresel egy olyan szolgáltatót, akinél fel tudsz venni dinamikus rekordot is. -
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest