- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
Richard #12955 üzenetére
Nincs
De pl az omada helyett akkor inkább már cAP ac vagy bármilyen más MT access pointot-t vennék. Nemnagyon ismerem a TP link megoldásait, de ha jól tudom ahhoz is fog kelleni valami kontroller
1: Ebben az esetben nem árt részletesebben is érteni a beállításokhoz ha távolról is rá akarsz nézni a kamerákra (bár nem tudom, hogy a hiki milyen megoldást alkalmaz).
2: Teljesítményben az UDM pro messze jobb + ezzel ergo centralizálva tudod kezelni a wifit és a kamera rendszert és az Asus után hamarabb "összebarátkozol" a beállításokkal.
Attól, hogy nagyobb a MP szám, nem biztos, hogy a funkciók, látómező, éjszakai mód, stb is jobb.
A második variációval kapcsolatban kérdezz itt és lesz, aki megosztja a saját tapasztalatát is. (vagy akár javasolnak más alternatívát) -
user12
őstag
válasz
Richard #12953 üzenetére
Azt nem tudom megmondani, hogy az AiProtect hogyan és mitől véd.
Rákerestem, láttam, hogy szép, mutatós grafikus felülete van, de, hogy a felület alatt milyen szabályok futnak azt kellene tudni (és nyilván gyakorlatban ismerni).Én azt mondom, hogy minimum ugyanannyira biztonságos, de inkább jobban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest