- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edgerouter Pro-t használok, stabil cucc, nem kell tőle félni. Viszont proxy-ra nem tudom, menyire felel meg. Ha webproxy, tartalomszűrés kell, akkor nézd meg a Stormshield-et, vagy a Sophos-t, bár én inkább előbbit ajánlanám, mert fele annyiba kerül nagyjából azonos tudásszint mellett.
-
bambano
titán
rendes web proxyt, transzparens proxyt egyáltalán nem lehet mikrotiken csinálni, semmilyenen.
a dns szerverrel kapcsolatban meg az a kérdés, hogy autoritatív dns szervert akarsz vagy rezolvert. én egyiket se tenném mikrotikre, az autoritatívat nem is lehet.az általad leírt teljesítményigényre van mikrotik, szerintem is érdemesebb megvenni a milliós tilerát, mint 200 rugóból egy pc-t. ja nem. pedig routeros-t lehet pc-n is futtatni, vagy van kész firewall cucc pc-re, mint ahogy nasra van a freenas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest