- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edgerouter Pro-t használok, stabil cucc, nem kell tőle félni. Viszont proxy-ra nem tudom, menyire felel meg. Ha webproxy, tartalomszűrés kell, akkor nézd meg a Stormshield-et, vagy a Sophos-t, bár én inkább előbbit ajánlanám, mert fele annyiba kerül nagyjából azonos tudásszint mellett.
-
bambano
titán
rendes web proxyt, transzparens proxyt egyáltalán nem lehet mikrotiken csinálni, semmilyenen.
a dns szerverrel kapcsolatban meg az a kérdés, hogy autoritatív dns szervert akarsz vagy rezolvert. én egyiket se tenném mikrotikre, az autoritatívat nem is lehet.az általad leírt teljesítményigényre van mikrotik, szerintem is érdemesebb megvenni a milliós tilerát, mint 200 rugóból egy pc-t. ja nem. pedig routeros-t lehet pc-n is futtatni, vagy van kész firewall cucc pc-re, mint ahogy nasra van a freenas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest