- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Ha csak az IP címedet szeretnéd megtudni, akkor az nem járható út, hogy bekapcsolod a belső dynDNS szolgáltatást (cloud), kapsz egy $azonosítót.domain.com címet, ami mindig az IP címedre mutat? Ezt a domaint időnként linuxból lekérdezed és SQL-be rakod.
B verzió, kicsit overkill: A mikrotik FTP-n mindig feltölt egy fájlt egy külső FTP szerverre. A mikrotiken nem jár írással. Szerver oldalon ismét megvan a végponti IP címed.
-
bacus
őstag
Sajnos tudomásul kell venni, hogy ez egy router, vannak korlátai.
Én is akartam egy scriptet, ami 4 óránként lefőz egy kávét, de semmit nem találtam erre vonatkozóan.
pedig a "/tools make coffee person=4 immediate=true with milk interval=4h between 5 and 17" parancsot próbáltam futtatni.ugyanez mailben a titkárnőnek mind win, mind linux alul remekül működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 4
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged