Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Proci85
senior tag
Ha csak az IP címedet szeretnéd megtudni, akkor az nem járható út, hogy bekapcsolod a belső dynDNS szolgáltatást (cloud), kapsz egy $azonosítót.domain.com címet, ami mindig az IP címedre mutat? Ezt a domaint időnként linuxból lekérdezed és SQL-be rakod.
B verzió, kicsit overkill: A mikrotik FTP-n mindig feltölt egy fájlt egy külső FTP szerverre. A mikrotiken nem jár írással. Szerver oldalon ismét megvan a végponti IP címed.
-
bacus
őstag
Sajnos tudomásul kell venni, hogy ez egy router, vannak korlátai.
Én is akartam egy scriptet, ami 4 óránként lefőz egy kávét, de semmit nem találtam erre vonatkozóan.
pedig a "/tools make coffee person=4 immediate=true with milk interval=4h between 5 and 17" parancsot próbáltam futtatni.ugyanez mailben a titkárnőnek mind win, mind linux alul remekül működik

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold