- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Ha csak az IP címedet szeretnéd megtudni, akkor az nem járható út, hogy bekapcsolod a belső dynDNS szolgáltatást (cloud), kapsz egy $azonosítót.domain.com címet, ami mindig az IP címedre mutat? Ezt a domaint időnként linuxból lekérdezed és SQL-be rakod.
B verzió, kicsit overkill: A mikrotik FTP-n mindig feltölt egy fájlt egy külső FTP szerverre. A mikrotiken nem jár írással. Szerver oldalon ismét megvan a végponti IP címed.
-
bacus
őstag
Sajnos tudomásul kell venni, hogy ez egy router, vannak korlátai.
Én is akartam egy scriptet, ami 4 óránként lefőz egy kávét, de semmit nem találtam erre vonatkozóan.
pedig a "/tools make coffee person=4 immediate=true with milk interval=4h between 5 and 17" parancsot próbáltam futtatni.ugyanez mailben a titkárnőnek mind win, mind linux alul remekül működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest