- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
aclandiae #10368 üzenetére
Egy internetszolgáltatónál, ahol pláne mikrotik alapokon szolgáltatnak egészen biztosan számítanak a papírok, egyéb esetben nem hiszem.
Azonban a tanfolyamok sok sok általános információt is adnak, nem csak mikrotik specifikust, pl MTCNA -t sokan ha elvégeznék, egy csomó kérdés fel sem merülne a fórumon, nem véletlen ez az alapja az összes mikrotik tanfolyamnak. Az MTCINE, MTCRE tanfolyamok elvégzése után pedig szerintem bármelyik internetszolgáltatónál fogsz tudni dolgozni, ott sztem olyan dolgokat ismersz meg, amit egyébként a hétköznapi életben kis, közepes cégeknél már nem fogsz tudni kihasználni (vagy csak egy szűk részét), éppen ezért azt az ismeretet már nehéz is összeszedni a netet olvasgatva.
A papírok egyébként csak 3 évig (vagy 5?) érvényesek, engem rettenetesen zavar, hogy pl nekem is ki kellene csengetni a teljes árat, (nincs lehetőség, csak levizsgázni), pedig egy MTCNA-t ami alap, arra készülni se kellene, hogy levizsgázz....
Az a furcsa helyzet is előállhat, hogy valaki az MTCINE -t 2 évvel később teszi le mint az MTCNA-t, azaz az alap vizsgája 2 éve érvénytelen lesz, míg a másik még 2 évig érvényes..Én pl egyik vizsgámat sem hosszabbítottam meg (a fenti okok miatt), de nem bántam meg a tanfolyamok elvégzését. Az MTCWE pl rengeteget változott az elmúlt 10 évben, de mivel naponta foglalkozom mikrotikkel, nem hiszem, hogy tanfolyam, rákészülés nélkül nem tudnék levizsgázni. Ebből a szempontból a mikrotik papírok fenntartása kifejezetten fájdalmas pénzlehúzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest