- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
donjohnson #24123 üzenetére
Akkor mi a megoldás? Mert van mikrotik LTE eszközöm ezen kívül és semmi gond nincs vele. Nem is kell szkript és semmi, 24 óránként bontja majd újraépítia a kapcsolatot magától mindenféle külső beavatkozás nélkül. De itt ez nem történik meg. Napokig jól csinálja aztán egyszer csak jönnek a hibák, sokasodnak, és ez lesz a vége. Mit csináljak másképp? Ezért jöttem tanácsért.
-
poli27
veterán
válasz
donjohnson #23985 üzenetére
Nem közbe már kiderült az arp táblában ütközött egy másik eszközzel valamiért... tábla törlés megoldotta
-
nemurea
aktív tag
válasz
donjohnson #22977 üzenetére
Thx! Nem, ilyesmit nem hagytam alapon. A jelszó sem egyszerű, nem tartok tőle, hogy random kitalálják. Meg akkor már bent lennének.
-
nemurea
aktív tag
válasz
donjohnson #22975 üzenetére
Köszi a tippeket! A BTH név és jelszó alatt nem tudom, mire gondolsz. A Wireguard pontban (Winbox) a Generalban a névre? A jelszónál az interface private key-ére?
Az új szolgáltatói IP jó ötlet, de ettől függetlenül nem értem, hogy kerül ki bárki számára a public key. Mert nemcsak az IP-meg tudják, hanem ezt is. -
válasz
donjohnson #22556 üzenetére
-
válasz
donjohnson #22554 üzenetére
Ezen szerencsére már túl vagyok, stabilnak látszik a kapcsolat. (Ehhez kellett ugye egy éjszaka.)
Nem ismerem a mobilnet eljárásait, de mégis mi ragadhatott be nálam egyformán, egyszerre három eszközön?
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest