Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Stabil pályára állt az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
adika4444 #9132 üzenetére
Kapott rebootot minden, de még mindig a 100-as van beállítva. Nem igen kapkodják el, ki tudja a munkalap mikor kerül leadásra, mert aki bekötötte is valami vidéki alvállalkozó volt, lehet csak napok múlva kerül be az a munkalap.
Egyébként a ZTE reboot után fél perc és megy a tv, viszont amíg a router vissza tud csatlakozni, hát az több mint 5 perc, inkább 10. Ez normális?
Most is rebootoltam, most 2 percen belül visszacsatlakozott.
-
bacus
őstag
válasz
adika4444 #9132 üzenetére
Egy 3011 került beállításra, ez volt itt egy tartalékban. (Fel volt programozva egy ügyfélnek, de mikor kivittem kiderült, hogy addig is mikrotikje volt, csak fogalma sem volt róla. Igaz egy 951-es, de UPC netjét teljesen ki tudja vele használni. )
Most töröltem róla mindent, gyorsan újra húztam és ma munkába is állt. Egyébként nem igazán érdekelt a net, tökéletesen elégedett voltam a 100/100-al, csak a tv szarakodott. Néztem csere után 1 órát, de egy pillanatra se volt probléma. (majd kiderül)
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest