- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
iphone hotspotra feltettem a dell-t és connectáltam. Ez a felállás a hálózati topológián a középső ág:
[link]Minden így cisnáltam. Illetve az IOs eszközök hónapok óta hibátlanul működnek. Régebben a win10-es gép is hazsnálva volt, az is működött, bár hibaüzenettel kapcsolódott fel(már nem emlékszem mi volt, de a temrinál is duplikált csomagokra panaszkodott akkor is) viszont elértem a PI-t a gépről is.
Aztán most egy távoli win7es gépen kiakadt a dolog így kipróbáltam és a win10es se lépett már be.
Az elmúlt napokban annyit csináltam, hogy visszatöltöttem egy régebbi autobackupot, azzal se ment, kitöröltem minden VPN beállítást újra megcisnáltam, aztán a githubos tutoriallal is... de semmi.
Majd tegnap ujra legeneráltam a CERT fájlokat, azóta a win10 is belép, de a win7 most se.
Akkor se ha mindenkit ledobok és csak ő akar belépni.32volt beírva régebben, mert kevés cím is elég volt, de ezeket persze dinamikusan átírtam mindenhol (legalábbis ezeken a helyeken át...) mikor /24re váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest