Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
feel2006
üzenetére
Na, ma visszavittem a 128as HAP AC2-m.
A múlthéten, teljes konfiggal amit a hex-ből átemeltem újraindulgatott pár óránként, mintha elfogyott volna alóla a memória. (Régi 941-em produkált ilyet mikor az OSPF-et bekapcsoltam benne, habár a 941 amikor ospf ki lett kapcsolva, stabil maradt)
Majd hétvégén default mikrotik konfiggal is fél-1 naponként is újraindult. (Ezt egyik routerem sem csinálta eddig, így bízom benne, hogy jól kizártam a user/config hibát).Ma netes vásárlás lévén elálltam a vásárlástól, visszavittem.

Viszont mint megtudtam, RB450Gx4, nincs sehol. 4 webáruházban kérdeztem, + a magyar disztributortól is, akik csak kb. 10 nap múlva kapnak szállítmányt, abban lesz elméletileg. (próbálkoztam Tőlük egy 256-os HAP AC2-t is kérni, de azt mondták ami készleten van, már mind 128-as mert megnézték, ez annak lehet infó aki mint Én is abban bízva venne ac2-t, hogy majd kifog egy 256MB-ost)
Valaki nem tud eldugott boltot, ahol van elfekvőben egy eladó RB450Gx4 lapocska?

Új hozzászólás Aktív témák
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold