- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
Szia
A telekomot kellene megkérdezni ezzel kapcsolatban,hogy miért nem kapcsolja bridge módba az IPTV miatt szerintem csak nem akarnak szívni az ügyfelek miatt.Mert technikai akadálya nincs ezt dchard kifejtette bővebben azt hiszem a telekom topikban.
(#5119) bacus
Hogy miért van 2 nekik azt nem tudom.Viszont olvastam azt hiszem,hogy mivel PPPoe vel kapcsolódsz,elég azt hiszem az ONT-ból kitörölni a felhasználónevet,és jelszót és a mikin beállítani onnan kezdve csak ő routol.De kérdezz rá a Telekom topikban,mert nekem kábel modem van és itt DHCP-n kapcsolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest