- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #4302 üzenetére
Gyorsba összedobtam a 750gr3-at gigabit digis pppoe-n. 500-600-at mérek de szerzek hosszabb patchkábelt és kipróbálom a nagygépen direktbe kötve mert nem biztos hogy a router kevés. Speedtesten 300-400 között van, a digi mérőjén megy 500 fölé, szóval lehet csak net gond van. Feltöltés tegnap este elég gyenge volt, nem ment 100 fölé. CPU terhelésen nem is látszik a forgalom, valszínű hardveresen megy.
Ha a tűzfalon nincs semmilyen szabály csak full fasttrack az nekem biztonsági okokból jelethet-e valamit?
(servicesnél mindent tiltottam a winboxon kívül, service ports is tiltva mind, DNS-t is csak google-sat használom hálózatonbelül is, nincs bepipáva az allow remote requrest, upnp tiltva, ROMON van engedve)
Nas-om (Synology DS214se) kimegy simán port beállítás nélkül is, szóval nekem elvileg nem kell portnyitás semmihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest