- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
feel2006 #3726 üzenetére
#UPC WiFree, Wi-Free.
Mostanában több kérdést kaptam és kiderült, hogy ez a linkelt ~3 éves kód már nem működik, mert változások voltak a MikroTIK oldalán.
A megoldást [t2g] hozta el, így úgy illik, hogy a forrást megjelölöm, illetve ha már ennyi kérdés felmerült több csatornán, frissítem ide is az infót.
Tehát a 6.47-es verzió a korábbihoz képest ezt a változást igényli, hogy jó legyen.
supplicant-identity=FELHASZNALONEV az ujitas, 3 éve a supplicant-identity="" volt/interface wireless security-profiles
add authentication-types=wpa-eap,wpa2-eap eap-methods=eap-ttls-mschapv2 group-ciphers=tkip,aes-ccm management-protection=allowed mode=dynamic-keys mschapv2-password=JELSZO mschapv2-username=FELHASZNALONEV name=wifree_secprof supplicant-identity=FELHASZNALONEV tls-mode=dont-verify-certificate unicast-ciphers=tkip,aes-ccm
/interface wireless
set [ find default-name=wlan1 ] band=2ghz-b/g/n disabled=no frequency=2462 name=WiFree-WLAN radio-name="" security-profile=wifree_secprof ssid="UPC Wi-Free"
/ip dhcp-client
add default-route-distance=1 dhcp-options=hostname,clientid disabled=no interface=WiFree-WLAN
/ip firewall nat
add action=masquerade chain=srcnat
-
Herati
csendes tag
válasz
feel2006 #3726 üzenetére
Szevasz!
Nekem most jött el, hogy a UPC WiFee-t kellene beterelni egy Microtek Grove alá.
Elvileg mindent megtaláltam, de mégsem akarja az igazságot. Ránéznél mi lehet a hiba?Wireless Table / Security Profile
[kép]Már lehet, hogy benéztem valamit a sok próbálgatás közben. MicroTekben nincs nagy jártasságom, úgy hogy maradjunk a grafikus felületnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Diablo IV
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest