- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Örülök, hogy sikerült beállítani! (rég jártam erre, csak most olvastam).
Nem tudom, sok hálózat esetén hogy működik, nekem egy vidéki Connext box Wifree-re csatlakozott (a közelben a többit nem is látta a miki, így szerencsém volt Wifree terheltség ügyében).Weboldalra volt implementálva Wifree login tesztre használtam, jó dolog volt, még kellett.
Engem az zavar, hogy CapsMan-ba akartam betenni egy routert (RB941) hogy egy routerből intézhessem a Wifree-t, de nem sikerült, rákérdezve a Tik Support-ra, tőlük meg megkaptam, hogy ez van.
those settings on the wireless interface are for the Wireless client mode and not for the AP mode. That is why you don't see those settings in the CAPsMAN.
-
Herati
csendes tag
Amikor feltöltöttem a képeket valami gyanús lett, hogy rosszul van beállítva. Leellenőriztem és tényleg, Az AEP helyett a PSK volt bejelölve. Kijavítottam és már működött is.
Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy valószínűleg a sáv beállításnál valami nem gömbölyű, mert nem mindegy, hogy 2 GHz B/G/N vagy 2 GHz G/N van beállítva. Noha a scanner G/N-nek azonosította a saját hálózatomat és UPC-t is, mégsem működik ezzel a beállítással. lehet, hogy ez is szívatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest