- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Örülök, hogy sikerült beállítani! (rég jártam erre, csak most olvastam).
Nem tudom, sok hálózat esetén hogy működik, nekem egy vidéki Connext box Wifree-re csatlakozott (a közelben a többit nem is látta a miki, így szerencsém volt Wifree terheltség ügyében).Weboldalra volt implementálva Wifree login tesztre használtam, jó dolog volt, még kellett.
Engem az zavar, hogy CapsMan-ba akartam betenni egy routert (RB941) hogy egy routerből intézhessem a Wifree-t, de nem sikerült, rákérdezve a Tik Support-ra, tőlük meg megkaptam, hogy ez van.
those settings on the wireless interface are for the Wireless client mode and not for the AP mode. That is why you don't see those settings in the CAPsMAN.
-
Herati
csendes tag
Amikor feltöltöttem a képeket valami gyanús lett, hogy rosszul van beállítva. Leellenőriztem és tényleg, Az AEP helyett a PSK volt bejelölve. Kijavítottam és már működött is.
Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy valószínűleg a sáv beállításnál valami nem gömbölyű, mert nem mindegy, hogy 2 GHz B/G/N vagy 2 GHz G/N van beállítva. Noha a scanner G/N-nek azonosította a saját hálózatomat és UPC-t is, mégsem működik ezzel a beállítással. lehet, hogy ez is szívatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest