Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Plusz ugye a két 10G ethernet adapter olyan 90 körül van (újonnan - ha használtan nem tud szerezni a kollega), SFP-s adapterekkel meg stopperos által említett issue lehet.
-
stopperos
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Én foglalkoztam ilyennel:
* Fórumtárstól [dave93] vettem egy Lenovo M920Q-t. A választás azért esett erre, mert az alaplapon elérhető egy 8x PCI Express foglalat.
* AliExpressről vettem hozzá riser-t.
* Intel X520 DA2 volt a kártya. Annyi trükk volt vele, hogy a firmware-ben át kellett egy bitet ütni, hogy kezelje a nem támogatott SFP+ modulokat is. Jelen esetben ez Ubiquity 10G optikás moduljai voltak, de a Mikrotik DAC kábelt sem ette meg. Mikrotik switch oldalon nem volt gond ezekkel szerencsére. (Ott eddig a Ubiquity 1G rezes moduljától akadtak ki az eszközök)
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Synology NAS
- Autós topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Idea Tab Pro - 12.7" 3K 144Hz (TB373FU) 12GB/256GB (ZAE40206GR) Luna Grey - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold