- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tamarel #25010 üzenetére
Valószínűleg ezt nem nekem címezted, mert mint épp írtam, én megcsináltam a roamingot (de persze másoknak attól még hasznos lehet)
Amire viszont válaszoltam, hogy hogyan fog a band steering menni 2.4 és 5 GHz között, ott ez amit írtál nem releváns, mivel ahogy te magad is megfogalmaztad később (idézem):
"Az 5Ghz előnyben részesítése kliens oldali beállítás."És innentől kezdve mindegy, hogy Mikrotik, vagy bármi más gyártó AP-ja, azonos SSID-t használó, eltérő frekvenciás rádiók közül a hatótérbe érkezve nagyobb eséllyel a 2.4 GHz-es rádióra ugrik először rá a kliens. Utána az AP-k közötti roaming már másik kérdés, de ez mind nagyban függ a kiépítéstől.
-
DeniL
tag
válasz
Tamarel #25010 üzenetére
Elnézést az értetlenségért, tanulófázisban vagyok.
Mindkét rádióinterfész beállításainál ugyan ezen paramétereket kell alkalmazni vagy a prioritás esetleg eltér?Az ft, ft over, rrm, wnm eddig is be volt kapcsolva nálam, de a connect priority és a steering neighbor nem ismert paraméterek számomra.
Előre is köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest