- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Reggie0 #24893 üzenetére
Egyetértek, időnkét kifogható jó vétel használtan is. Nekem volt CCR109-em, és én is használtan vettem. Játszottam, kísérleteztem vele kb. fél évet, azután eladtam. Amire én használom, abban nem volt számottevő teljesítmény különbség az RB5009-hez képest. Viszont ez utóbbi kisebb, kevesebbet fogyaszt, és passzív hűtésű. Nyilván a CCR inkább ipari kivitel, némelyikben dupla táppal, stb... ami jó, de otthonra azért nem feltétel.
Árban a CCR-t használtan, 50 körül vettem, az RB5009-et valamivel korábban, újként olyan 70 körül. (azóta drágább lett ez is)
A CCR processzora talán egy kicsit erősebb, de ez a teljesítmény 9 magra van szétosztva , tehát cserében az 1 processzormagra jutó teljesítménye jóval kisebb, mint az RB5009 esetében.
CCR1009-ből többféle al-típus is volt, aktív/passzív hűtésű, és switch chippel szerelt, meg switch chip nélküli (közvetlen a prociba bekötött portokkal) rendelkező verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest