- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
Amikor en migraltam mikrotikrol mikrotikra, akkor egy fizikai interfeszt fenn tartottam magamnak a konfiguralasra, ahol IP cim sem volt, MAC cim alapjan csatlakoztam csak. Ezt a fizikai interfeszt kihagytam a bulibol a kezdeti konfiguralaskor, mivel vlanokat, bridge-eket is erintett a konfiguracio, szoval menet kozben tuti elvesztettem volna a kapcsolatot.
Ha nincs felesleges interfeszed amit erre dedikalhatsz, akkor csak hagyd ki azt az egy portot, konfiguralj fel minden mast, es a vegen mikor mar elered az eszkozod uzemszeruen, akkor azt az egy fizikai interfeszt is hozzaadod a bridge-hez, vagy vlan-hoz vagy amihez akarod.
-
LaCeeN
tag
Bar nem vagyok Mikrotik expert, de szerintem azert hasal el, mert a default-configban mar leteznek azok az interfacek amiket be szeretnel importalni.
Ha a letorlod a teljes default configot akkor utana WinBoxxal tudsz csatlakozni a MAC cimre es ilyenkor az admin userhez nem kell jelszo. Ha van default, akkor kell a kis kihuzhato kartyan levo jelszo.
Szerintem config restorera inkabb probald meg a kovetkezo parancsot:
/system backup load filename=[backup_filename.backup].
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest