- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Yettel topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Már elég rég használok capsmant, utolsó felállásban egy hap ac2 és egy cap ac volt beüzemelve. Mivel itt nagyon dicsértétek a wifiwave2 -t ezért elcsábultam és beruháztam egy cap ax-re. Kis guglizgatás után elég gyorsan fel tudtam konfigurálni a hap ac2 mellé. Már-már elismerően biccentettem a mikrotik felé, hogy milyen ügyesen megoldotta az átmenetet és ment egy capsmannal a két különböző eszköz. Gyorsan berendeltem még egy cap ax-et, és a kieső eszközeimet felajánlottam az öcsémnek. Mivel három ap-ra van szüksége, így a javaslatomra vett melléjük egy hap ax2-t. Most meg itt állok letolt gatyával, mert még az asztalon sem tudom összehozni a neki ígért hálózatot.
Meg merem kockáztatni, hogy ez a körülményesség köszönhető a Mikrotik sz@revésének és jelentős nehézségeket gördít a fejlesztés útjába a 16MB háttértárral és 128MB rammal szerelt ac-s eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- VGA hiba
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...