- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
kész, feladom. nem gondolom, hogy ennyire hülye vagyok, de bármi lehet.
7.7-el jött, ezt 7.12.1-re frissítettem. erre ment fel később a 7.13.4., viszont innen nincs tovább. se a 7.13.5., se a 7.14 nem megy fel. a routerboard 7.13.4-et ír jelenleg.offline próbáltam drag&drop módszerrel őket, illetve hálózatra dugva package menüből is néztem. ott nem ír frissebbet a 7.13.4-nél, hiába lát ki a netre.
csináltam egy resetet is az alábbiak szerint, de nem sikerült, visszakúszott a 7.13.4.
olyan, mintha nem működne a reboot. bontja a sessiont mindig, de mintha nem indul újra valójában. (logot is néztem, semmi nem kerül bele)RouterBOOT reset button has the following functions:
- Hold the button before powering on the device, and at power-up, the button will force load the backup boot loader. Continue holding the button for the other two functions of this button.
- Release the button when the green LED starts flashing, to reset the RouterOS configuration. To not load the backup boot loader, you can start holding the button after power is already applied.grabber:
nem láttam frissebbet ott sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest