Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
vjozsef
üzenetére
annyit megsúgok, hogy nem a dhcp kliens a lúdas..
ahogy én most próbálgatom, szerintem kell legyen valami bug a rosban, mert se a win, se a linux kliensek nem a dhcpv6-tol kapnak ip-t, ami még nem gáz, viszont a dhcpv6 server szerintem nem is megy. (lehet, hogy azért mert egyébként megy az "advertisements". Még nem tudtam vele többet foglalkozni.

Itt a válasz jobban kifejtve, hogy miért:
Now when it comes to DHCP for IPv6 (RFC 3315), there are two ways DHCPv6 can be implemented, either Stateful or Stateless. Stateful DHCP is centrally managed on a DHCP server(s); and the DHCP clients use Stateful DHCP to obtain an IP address(es) and other useful configuration informaiton from the DHCP server(s).But, Stateless DHCP on the other hand; means the DHCP server(s) is not required to store any dynamic state information on the DHCP server(s) about any indivisual DHCP clients. Instead, the DHCP clients autoconfigure their own IP address(es) based on router advertisments. So, with Stateless DHCP, the DHCP clients don't use the DHCP server(s) to obtain IP address(es) information, they use the DHCP server(s) to obtain the other useful configuration informaiton (like the address(es) of DNS servers).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold