Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerokrisz
tag
@rekop: Amikor a Lite-ot választottam az X helyett, azért tettem mert a fórumok alapján az sajnos megáll 500-600 nál. De elvileg addig elmegy. 120Mbps-hez az is bőven elég.
@bacus: Nincs dupla nat. Az interfészre rá tudok szűrni tűzfallal hogy mi az amit átengedjen és mit ne. Azért kellett mert még új volt az ubi és egyből nem ment rajta minden. De szép lassan átmigrálom rá az egészet, így is 2-3% CPU... Amit sosem tudtam elérni mikrotikkel, még a csupasz kis router is eszik magától ennyit. Lényegében L3 switch. Ha dupla nat lenne akkor nem sokat érne a HW natos ubi

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold