Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz jegesib #10441 üzenetére

Félre értetted, nem a gúnyolódás volt célom, csupán ha már az van (Mikrotik) és tényleg a stabilitás a lényeg, mint azt te is mondtad, akkor a Quick Setup erre nem alkalmas, sőt igen el lehet vele cseszni a már működő rendszert, persze ezt nem biztos hogy tudtad, amíg ugye el nem mondtam, ezért is nem értem a sértődést, de mindegy.
    Egyébként a CAPsMAN CLI nélkül elég könnyen felkonfigurálható, csak pár kattintás és kész, csak némi hálózati ismeret kell hozzá, na meg némi angol tudás, hogy tudd hogy mit hogy kell beállítani és ennyi, én kb. 2 perc alatt felvettem 4 SSID-t (2-2 2,4 és 5 GHz-re, ugye mindegyiken a belső és a vendég háló) és annak a hálózati és biztonsági beállításait, pedig én sem vagyok nagy szaki, szóval azért mondtam, hogy kár igazából a QS-el szarakodni, mert azzal tovább tart "rendesen" felkonfigurálni, na már ha fel lehet rendesen, bár kétlem :D

Persze ha a CAPsMAN mellett döntesz, akkor reset-el kell kezdened rögtön, mármint magán az AP-n, aztán ha jól emlékszem, mást nem is kell vele csinálni, főleg ha eleve abban a módban van, amiben kell, onnantól már az RB2011-ben kell csak létrehozni a megfelelő profilokat/konfigurációt és az AP szépen megeszi, már ha csatlakozik a routerhez és megjelenik a Remote CAP-nál, ha nem, akkor szórakozni kell a mode gombbal, bár szerintem vannak tapasztaltabbak akik többet tudnak mondani, ha felnéznek, mert én sem most állítottam be a wAP AC-t, de emlékszem hogy a mode gombbal vagy 5-10 percet szórakoztam, aztán csak leszedte a routerről a konfigot.

Új hozzászólás Aktív témák