-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Point-to-point módnál nem hiszem, hogy sokat számít, ha elavul az OS. A biztonsági és kompatibilitási gondok szerintem olyasmiknél jöhetnének ki, amiket ilyenkor ki lehet, vagy akár kell is kapcsolni (tűzfal, DHCP szerver, stb, igazából még a konfigurácós felületekről is kizárhatom saját magam is, mikor már üzemelnek).
OpenWRT-vel csináltam már működő WDS-t (úgy, hogy még magát a WDS Client eszközt is el lehetett érni mindkét oldalon IP alapján), de itt egyébként sem volt tervben.
A PoE adaptereikkel viszont nem vagyok megelégedve. Nem elég, hogy nem standard feszültségű és passzív, de szarul is passzol a foglalatokba a normál oldali dugó.
Nem hálózati gond, hogy nem látom a router-emen át, a laptop-omba is nagyon nehéz úgy beigazgatni a csatlakozófejet, hogy működjön. Fogni kell kézzel, vagy ölbe venni úgy, hogy a lábam feszítse kicsit a csatit és ez is csak az egyikkel sikerül, a másiké gyakorlatilag halott, így kicsit nehéz kipróbálni őket együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest