Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
Ezt nem tudom megmondani, mert ugyebar ezekre a vedo elemekre, az epuleten kivulre nyulo galvanikus (elektromos vezeto) kapcsolatokat (pl internet) kellene kotni, es 100 M feletti internet tempoval meg nem dolgoztam.

Elvileg a jelszint annyira kicsi a vedelmet aktivalo feszultseghez kepest, hogy a vedelemnek nem szabadna belenyulnia a nyugalmi forgalomba.
Az extra elemek biztosan adnak valamennyi zajt az atvitelhez, de szerintem nem tobbet, mint egy csatlakozo - fali ajzat atmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Esik a hóóó!!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold