Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Multibit #718 üzenetére
Abszolút tudatosan, egy megbízható routerre volt szükségem. Meguntam a TP-Link és társai routerekkel a szerencsétlenkedést, sok eszköz van a házban + szükség van egy erősebb wifire, menedzselhető VPN-re, mert az öcsém kiköltözik Angliába, de az itthoni hálózatot fogja használni torrentezésre, stb. Optikai diginet van, szóval a feltöltés sem gáz.
Az volt a tervem, hogy szépen megtanulom hobbi gyanánt a mikrotik rendszerét és kibővítem a hálózattal kapcsolatos tudástáramat, de sajnos idő közben úgy alakult az életem, hogy a napi 10-12 óra munka + barátnő kombóba nem fér bele ez mint hobbi (sőt, semmilyen hobbi), nem tudok rászánni 2-3 egész napot, hogy beleássam magamat a témába. Fogalomtalanul meg nem szeretnék egy nem túl biztonságos rendszert használni.
Az alaprendszer működik rendesen, azzal tudnám is használni, de az extrább dolgokhoz mint pl tűzfal konfigolás, ip kiosztások, VPN stb már igényelnék azt, hogy komolyabb időt fektessek bele és utánajárjak, megtanuljam az alapokat.
Egy mondatban: tudtam, hogy mi vár rám, csak azt nem tudtam, hogy időm nem lesz foglalkozni vele ilyen szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest