- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálam is jelentkezett első pillanattól kezdve a kinai koreai ip-kről a próbálkozások.
Én is beállítottam az előbbi több lépcsős bruteforce szűrőt, sőt most is bent van.De találtam sokkal hatásosabb szabályt:
Minden kapcsolatot, ami a wan1 felől jön, és input, az dropped. Kivéve a whitelist-ben szereplő ip-k.
A whitelisthez hozzá lehet adni az ip-d, egy ilyan ip mögül is, ami nincs benne a whitelist-ben a következőképpen: meg kell nyitni egy portját a wan1 ipjé-nek (pl: 0.0.0.0:12345). Tehát ha erre a port-ra érkezik kérés, akkor a forrás ip-t hozzáadja a whitelist-hez.nálam így megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Milyen program, ami...?
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Flint 2 OFF topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest