Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr.FantastiK

őstag

Nagyon szepen koszonom a valaszokat, nagyon kedvesek vagytok !

Igen, az lenne a celom hogy a Telekom cuccot csak Modem maradjon es mindent a Mikrotik router-re kotok.

Nincs sajnos tapasztalatom semmi a Mikrotik-al eddig mert csak Asus es DLink rutereket hasznaltam wifi-s verziokat) eddig.
    Wifi mar nem erdekel, mert tudok osztani az Asztali geprol a telefonoknak ha kell.
    es
    ASUS router is gyenge volt, megszakadt a Net sokszor vele ,, a sok torrent kapcsolat miatt.
    Asus 2 core es 512 Mb RAM keves volt.
    Nem vennek mar soha tobbet consumer vonalon routert, semmilyet. ).

Az erdekes az hogy a Sagemcom 5655-be mar beallitottam a Passtrough modot es a Bridget is , lassam mi tortenik ?? ..es megy szepen tovabb a Net nem szakadt meg, a torrentek is jarnak le/fel rendesen, pedig semmi Router meg nincs berakva mert nem jott meg ,, .. es jelenleg az ONT-re van radugva minden, arra a 4 portra ami van neki.

Arra kellene meg nekem egy kis info hogyan allitsam majd be a Mikrotiken a PPPOe kapcsolatot ???

az vilagos hogy 1-es portjat osszedugom az ONT-n az elsovel ,, de aztan mik a lepesek ?

:R

jaa, igen, mar elkulted ,, csak most olvasom a Skori Lapjat ami nagyon jo info lessz,, Koszonom !

Új hozzászólás Aktív témák