Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hap ax2 routerem itthon. Ezen szoktam játszani ha valami érdekel. Olyan problémám van most, hogy futtatok rajta dude szervert. Csatlakozik hozzám pár másik router vpn en keresztül és vissza is vannak routeolva a hálózataik, hogy elérjem őket. Ezek a hálózatokat felvittem dude-ba is. Viszont valami olyan pingeket prodiukál amikor aktiv a szerver, hogy szinte elmegy a net. Előttem egy modembe rakott upc eszköz van. A router erőforrásai rendben vannak. Processzor pár % ot használ. Ha indítok a gépemről kifelé egy pinget akkor mondjuk van 20 válaszom ilyen 10ms időkkel, vagy érkezik valamennyi timeout. Szerintetek merre induljak a keresésben?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest