- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hap ax2 routerem itthon. Ezen szoktam játszani ha valami érdekel. Olyan problémám van most, hogy futtatok rajta dude szervert. Csatlakozik hozzám pár másik router vpn en keresztül és vissza is vannak routeolva a hálózataik, hogy elérjem őket. Ezek a hálózatokat felvittem dude-ba is. Viszont valami olyan pingeket prodiukál amikor aktiv a szerver, hogy szinte elmegy a net. Előttem egy modembe rakott upc eszköz van. A router erőforrásai rendben vannak. Processzor pár % ot használ. Ha indítok a gépemről kifelé egy pinget akkor mondjuk van 20 válaszom ilyen 10ms időkkel, vagy érkezik valamennyi timeout. Szerintetek merre induljak a keresésben? -
macimeister
aktív tag
válasz
Cirbolya_sen #6141 üzenetére
ROS mikor látom, hogy van friss akkor megy rá. titkosítás jelenleg nincs rajta. Remélem ez annyira nem gond neki. Csatorna mondjuk lehet
-
macimeister
aktív tag
Lehet az, hogy az Apple telefonok a mikrotik routereken érdekesen mennek? Felmegy wifire azt ledobja meg minden baja van?
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok.
Ügyfeleimhez mostanában ha szükséges akkor mikrotik routert rakok.
Milyen módszerrel tudnám esetleg megoldani, hogy ezek az eszközöket tudjam távolról kezelni ha esetleg valamit változtatni kell? Illetve jó lenne ha listában látnám az ügyfeleket és a Router online offline állapotát? -
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Van két UPC előfizetés. Szeretném mindkettőt egy mikrotiken keresztül használni olyan módon, hogy a le/fel sebességek összeadódjanak és egy időben használja a mikrotik mindkét előfizetést.
Miként tudom ezt a legegyszerűbben összehozni? -
macimeister
aktív tag
Hello!
RB3011 en nézegetem a hotspot részt. Van rajta két CAP wisp módban, de mindkettő switchek után. Meg tudom azt oldani valahol, hogy a vezetékes eszközöknek ne kelljen loginolni, csak a vezeték nélkülieknek?
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
RB941-2nD-TC eszközt rá lehet csatlakoztatni egy már meglévő WIFI hálózata úgy, hogy utána még csinálhatok egy virtual AP-t másik tartománnyal? Ha igen akkor egy rövid mutatónak is örülnék mert eddig mé nem sikerült nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest