- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
bambano #1849 üzenetére
Érdekes, az elmúlt 5 év alatt, mióta itt lakom, még egy elektronikai eszközt sem kellett cserélnem, ráadásul 3-5 éves eszközöket hoztam ide.
Itt válaszolnék brickm és bacus kollégának:
Köszi az infókat, a dinamikus listák sem lesznek fájó pontok.
Nem vagyok olyan fontos ember/nincsenek itthon olyan fontos adataim amiket nap közben el kéne érnem. Ha kell valami, azt elviszem magammal USB-n/FTP-n
Másfelől pedig egy háztartásban a routeren kívül azért más stand-by eszközt is otthon hagy az ember fia/lánya.. TV, mikró, DVD, Hifi, töltők, mosógép stb. És ez már nem az évi 3k kategória, bár én nem is erre a 3k-ra játszom, egyszerűen csak igyekszem környezetkímélően eljárni. És most ne menjünk bele abba, hogy a napi kikapcsolásoktól szétmennek az eszközök. Goto 1. sorKöszi még egyszer az infót, hamarosan kiderül, hogy fogja bírni az eszköz, bár más választása úgy sem lesz.
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest