- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
jerry311 #15723 üzenetére
a képen látható bedugott kábel másik vége LC, ez akkor pipa
anno valaki ráírta az egyik szálra, hogy "BAL", így azt dugtam be baloldalra (a 11 feliratú portba). az ellenoldalon lévő kábelen nincs ilyen jelölés, így azt mindkét kombinációban próbáltam, de egyik esetben sem volt link.
annyi, hogy az a kábel asszem narancssárga, ez meg citrom. mintha azt olvastam volna valahol, hogy az optikai kábeleknél ennek is van jelentősége - ha igen, akkor ez lehet hiba?#15722 iceQ!
honnan látom, hogy az enyém melyik?
az egyik oldalon most egy régi HP ProCurve switch van, a másik oldalon egy Mikrotik CRS106-1C-5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest