- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
#75128832 #129 üzenetére
Ez a 3200Ft-os mikrofon bőven tökéletes skype-olásra de még sok minden másra is. Ebben a kontextusban felesleges ennél egy forinttal is többet költeni rá, sőt... még akár egy jóval olcsóbb miki is megfelelő lehet erre a célra ha annyira nem fontos a jó hangminőség.
Tapasztalat híján viszont nem tudom megmondani, hogy legfeljebb milyen távolságból képes elfogadható hangot rögzíteni vele.
-
nem_tom
őstag
válasz
szabonagyur #126 üzenetére
Nincs mit!
A beszerzésben már sajnos nem tudok segíteni. Emlékszem én anno az egyik Tesco-ból vettem ilyet.
-
nem_tom
őstag
válasz
szabonagyur #124 üzenetére
-
nem_tom
őstag
válasz
szabonagyur #122 üzenetére
Haló!
Ilyenem volt annó, a hang az árából adódóan nem a legszebb/legjobb, de a célnak megfelel ha tényleg a legolcsóbb kell.
-
nem_tom
őstag
Egy kis kiegészítés. Ha zajos környezetben akarsz felvételt csinálni egy dinamikus mikrofonnal (például ha eléggé zajos a PC-d) akkor olyan állványra lesz szükséged amivel a lehető legközelebb tudod emelni a szádhoz. Akkor kevesebb jelerősséggel is feltudod venni a hangodat és nem kell túl sok zajt kiszűrnie. Ha túl sok zajt kell kiszűrni az rontani fog a minőségen.
-
nem_tom
őstag
válasz
Szakos90 #117 üzenetére
Szerintem a Te esetedben egy kardioid karakterisztikás dinamikus mikrofonra volna szükséged egy asztali állvánnyal. Persze ahhoz erősítő is kell, bár az manapság már mindenkinek van. Én is olyat vettem, csak az erősítőm kevés hozzá ezért eladósorba is került. Viszont én csak gameplay videózok egyelőre, szóval egy headset-el is beértem.
Na de egy 20-as keretből már egész faszákat lehet venni. Viszont egy jobb asztali mikrofon állvány sem 2 fillér.Reklám helye: Az említett mikrofon egy AKG D44S dinamikus kardioid karakterisztikás mikrofon. 10k-ért adom, ha érdekel plusz a legolcsóbb állvány amit be lehet szerezni mellé egy kn-mictable10 -es + 600Ft.
Na ezek után senki sem fogja nekem elhinni, hogy nem azért írtam a hozzászólásomat, hogy eladjam a cuccaimat.
-
nem_tom
őstag
Halihó! Látom nagyon halott a topic, de hátha.
5000Ft-ig bezárólag létezik olyan mikrofon, amiben nem hallatszik a gépem zúgása, a billentyűzetem és egerem klattyogása meg egyéb idegesítő háttérzajok, hanem CSAK a beszédem? Vagy ezt mikrofonnal nem lehet kiküszöbölni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Hardcore café
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest