Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék keresni valami olyan megoldást, ami tudna segíteni abban, hogy a konferenciahívások során a háttérzaj kevésbé legyen zavaró - de ne csak nekem, hanem a velem beszélgető emberek számára sem. Azt tudom, hogy a Sony XM4-ben az aktív zajszűrést a mikrofonon keresztül hallott dolgokra is alkalmazza, így segítene, de nem tudom, hogy az olcsóbb darabok esetében is így működik-e ez. Szemeztem Mpow H12-vel, illetve JBL Tune 750-el, de sehol nem tudtam infot szerezni arról, hogy a zajszűrés úgy működik-e, ahogy gondolom. Mit gondoltok, megfelelő lenne nekem ezek közül valamelyik?
Ha nem, akkor tudnátok-e esetleg ajánlani olyan típust (akár standalone mikrofont, akár mikrofonos fül/fejhallgatót), ami jó lenne erre (50k alatt a budget)
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest