Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike19871016
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de elnézve az eddigi hozzászólásokat, hátha.
Egy olyan szituáció van nálam,hogy szoktam streamelni és általában a párom is csatlakozik hozzám. Jelenleg ugye Gaming Headsettel van megoldva minden, de tervezném úgy megcsinálni, hogy neki is meg nekem is külön mikrofont vennék. A két gép egymás mellett van, így amikor adásban vagyok, vagy Discordon beszélünk, akkor sajnos visszhang van. Erre néztem egy XLR-es Audio-Technika - AT2020-t és egy Behringer Xenyx Q802 keverőt. A lényeg, hogy azt szeretném elérni,hogy a nézőim is tisztán hallják őt és engemet egyaránt, mi is egymást a fejhallgatókban és természetesen mások is a Discordon, amikor csapatjáték van. Ezt miként lehetne kivitelezni? Jó fele gondolkozok? Van erről esetleg valahol videó, vagy leírás pontosan, miként lehetne 2 emberes visszhang nélküli streamet csinálni? Lásd pl. TheVR, ők is ketten vannak egymás mellett és nem visszhangzanak, bár a Discordon nem tudom miként oldották meg, meg hogy egymást hallják-e a saját fejhallgatóukban. Remélem nem voltam túl bonyolult és előre is köszönöm a segítséget. Néztem a neten sok helyen, de nem igazán találtam erre fórumokat,leírásokat :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy olyan szituáció van nálam,hogy szoktam streamelni és általában a párom is csatlakozik hozzám. Jelenleg ugye Gaming Headsettel van megoldva minden, de tervezném úgy megcsinálni, hogy neki is meg nekem is külön mikrofont vennék. A két gép egymás mellett van, így amikor adásban vagyok, vagy Discordon beszélünk, akkor sajnos visszhang van. Erre néztem egy XLR-es Audio-Technika - AT2020-t és egy Behringer Xenyx Q802 keverőt. A lényeg, hogy azt szeretném elérni,hogy a nézőim is tisztán hallják őt és engemet egyaránt, mi is egymást a fejhallgatókban és természetesen mások is a Discordon, amikor csapatjáték van. Ezt miként lehetne kivitelezni? Jó fele gondolkozok? Van erről esetleg valahol videó, vagy leírás pontosan, miként lehetne 2 emberes visszhang nélküli streamet csinálni? Lásd pl. TheVR, ők is ketten vannak egymás mellett és nem visszhangzanak, bár a Discordon nem tudom miként oldották meg, meg hogy egymást hallják-e a saját fejhallgatóukban. Remélem nem voltam túl bonyolult és előre is köszönöm a segítséget. Néztem a neten sok helyen, de nem igazán találtam erre fórumokat,leírásokat :/