- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eendé
csendes tag
-
Eendé
csendes tag
Köszönöm szépen!
Az 1-es és 3-as között még vacillálok, az usb-c-s mikrofon szimpatikusabb egyelőre, pláne egy usb hosszabbító kábellel (gondolom lehetséges) meghosszabbítva, az asztali viszont úgy érzem többféleképpen felhasználható.. hmm, még gondolkodom rajtuk, köszönöm a válaszod! -
Eendé
csendes tag
Sziasztok!
Nem fogok meglepetést okozni, mikrofont keresek :D
Akusztikus/ klasszikus gitárzenét veszek fel, pusztán itthoni megtekintésre (aki zenél, találkozhatott már vele, hogy évek alatt sajnos sok jól begyakorolt zenét is el lehet felejteni, ha sokáig nem veszi elő az ember, én is így jártam egyetemi éveim alatt, ezért úgy gondoltam, felveszem magamnak a még megmaradt repertoárt, és bővítgetem, ha újat tanulok).
Eddig két okostelefonnal vettem fel, az egyik kamerázott, a másik pedig a hangot vette jobb szögből/ közelebbről, azonban a második csak egy kölcsönteló volt, nem tudom tovább használni.
Ennek helyébe szeretnék venni egy legalább hasonló szintet hozó mikrofont.
Mivel a felvételi körülmények sem megfelelőek, és nem is nagyközönségnek szánom, nem a soktízezres kategóriában szeretnék nézelődni, de sajnos nem értek hozzá, ezért kérném segítségeteket, esetleg tudtok adni nekem pár tippet, miféléket nézzek.
Ha megoldható lenne, egyenesen laptopba menne a mikrofon (esetleg telefonba), így van usb, usb-c és jack csatlakozóm.
Olyan 15-20 ezer forintnál többet nem szeretnék rá szánni, ha olcsóbb, az sosem baj, ellenben örülnék, ha Magyarországon is kapható termékről lenne szó.Előre is köszönöm a segítségeteket, minden jót kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Windows 11
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmgyűjtés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest