- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemadom-meg
csendes tag
válasz
nemadom-meg #507 üzenetére
-
nemadom-meg
csendes tag
Igen, azt is újratelepítettem. És semmi...
Szerintem a win update az oka.
Win 7-es pályafutásom alatt egyetlen egyszer volt csak eszközillesztő problémám, azt is megoldottam, ez a nyomi win 10 meg kifog rajtam... Nem lenne bajom vele, mert mikor megvettem a mikrofont az első erőszakos frissítésig nem volt vele baj. Utána kezdődött ez a kálvária.
Ma már eljutottam addig, hogy sokadik újraindításra -ill. ellenére- sem működik.
Holnap valószínűleg gyalu lesz az összes frissítésre, mert ez gyalázat! Így kb. hasznavehetetlen amit vettem, és kezdek idegfeszült lenni. -
nemadom-meg
csendes tag
Időközben egy laptop segítségével (op. rendszer ugyanaz) is teszteltem (kb. 5 éves, nem mai darab...) amin van USB 2, és USB 3 is.
Az eredmény: az USB 2-őn nem ismerte fel, az USB 3-on gond nélkül, elsőre .Típus szerint.
Sikeresen csináltam vele teszt felvételt is.
Direkt volt a laptopos teszt, hogy ne kelljen mozgatni (kábelhiba kizárása miatt). Többször, a kábelt mozgatva a laptop, ill. az asztali között. Tehát, működik. Az asztalin ugyanúgy nem ismeri fel. Még mindig. Agyrák a köbön...
Azért ezt a segíteni próbálást is köszönöm!A hiba továbbra is adott.
-
nemadom-meg
csendes tag
Sziasztok!
Drenadar kolléga hozzászólása (#369 2020-01-16 17:20:47) hasonló a problémámhoz, a különbség közöttük, hogy az én mikrofonom egy SPC GEAR SM900 USB-s mikrofon.
Win10 64 (Opr. verziója 10.0.18363.900) alatt random "elfelejti", hogy létezik egy ilyen USB-s eszköz. Sajnos nem segít az usb portok váltása, az újraindítás, a "harverváltozások keresése" az eszközkezelőben. Nincs a "rejtett eszközök" között sem. Aztán "gondol egyet" és működik...
Maga a mikrofon még szinte új, 2 hónapos. A kábele szerintem nem hibás, mert amikor pedig tudom használni, akkor tökéletesen teszi a dolgát. (Más gépébe bedugva működik egyből, csak nálam nem...)
Mit lehet kezdeni ezzel? Ugyanis driver, mint olyan, nem létezik hozzá. A rendszer felismeri helyesen, típus szerint. Már amikor működik.
Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Esetleg valamelyik Windows-os frissítés lenne a hiba előidézője? (Olvastam egyről, azt még el is távolítottam, mikor a hiba elsőnek jelentkezett.) Azóta pedig már kezd az agyamra menni a folyamatos szívás!(A Sennheiser USB-s headset-em gond nélkül működik bármelyik usb porton, akárhányszor húzom ki, és dugom vissza. Szóval...
)
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Autós topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged