- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
Köszi a gyors választ.
Hangkártyával és minőséggel valószínű semmi gond nem lesz, mivel tapasztalataim alapján a legyolcsóbb (akár gagyi 300-500Ft-os) külső usb-s hangkártyával is nagyon tiszta lesz a felvételi hang minősége és ahogy te is írtad a (márkás és minőségi) belső hangkártyák is könnyen felszedhetnek zajokat.
Közben keresgéltem és a puskamikrofon angolul = shotgun microphone.15.000Ft már sok lenne és a külső tápos / elemes megoldás is macerásan hangzik.
Rákeresve találtam egy talán tűrhető típust:
Andrea Communications SG-100 Unidirectional Shotgun Microphone
Bár jó lenne ennél is olcsóbb, de nem találtam jobbat. -
salytmasztor
aktív tag
Alapszintű felhasználásra keresek olyan mikrofont, amelynél minél kevésbé hallatszanak be a külső zajok és csak irányítottan a hangom megy át, a környező hangok nem. (Unidirectinal vagy shotgun microphone a megnevezésük?)
Bár másodlagos dolog az ár, de ha lehetséges olcsóbban jobban szeretném megúszni, mint drágán, illetve méretre minél kisebb lenne a jó, hogy elférjen a billentyű és az asztal széle között (kb 5-10cm).
Remélem tudtok pár tippet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest