- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsike
tag
válasz
salytmasztor #185 üzenetére
Szerintem a puskamikrofonra gondolsz, az hátulról minimális hangot vesz (azt is többnyire a visszaverődés miatt). Ha rákeresel googlen 15 ezernél kezdődik az áruk és jack csatlakozó van rajtuk, így nem kell hozzá profi hangkártya mint az XLR csatlakozósokhoz - de azért egy jó minőségű külső hangkártyára érdemes beruházni, mert ha az alaplapra kötöd hiába a minőség, nagy szerencse kell, hogy ne legyen zajos a felvétel, mert az alaplapi hangkártyák szinte mindig felszednek némi gépzajt a processzortól és a PCIos hangkártyák is ki vannak ennek téve - akkor lehet nyert ügyed, ha a hangkártya és a processzor messze vannak egymástól. Konkrét típust nem ajánlanék, mert nincs tapasztalatom ilyenekkel, arra azonban figyelj, hogy mivel ezek kondenzátor mikrofonok, táp is kell nekik. Az a pár amit megnéztem elemmel működik, de előfordulhat, hogy külső tápot kell adni neki, XLR csatlakozósnak pedig fantomtápot, amit a hangkártya (vagy a keverő) vagy egy külön tápfeladó ad fel a jel kábelén - de ez már a drágább kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest