- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Én tapasztalatom az, hogy nem mindegy milyen hangkártyát használsz. Az alaplapi hangkártya sok PC-ben nem sokra képes viszont egy dedikált hangkártyával évekig viszonylag megelégedéssel használtam egy sima Jack-es hangszórót.
A járható út szerintem egy USB-s megoldás lenne.
-
milu
aktív tag
Valamikor én is így jártam, hogy semmi hangereje nem volt ilyen mikrofonnak. Szerintem ez egy játék mikrofon, véleményem szerint felvételre abszolút nem való! Javaslom vegyél drágább és komolyabb mikrofont, ha a pénztárcád megengedi! (Én egy RODE USB-s mikrofont vettem, hosszú távra a munkám és a kívánt minőség miatt. Természetesen vannak ennél olcsóbb (15e-25e Ft) de a feladatnak teljesen megfelelő mikrofonok, itt a topicban nézz még körül,)
Ez pl.: Razer Seiren Mini fiataloknak ajánlott vétel itt, ráadásul van rózsaszínben is ahogy látható, ha az azín tetszene a lányodnak és komolyabb eszköz árát elbírja a családi költségvetés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest