- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Sziasztok! Vettem a lányomnak egy pár száz forintos Gembird MIC-203 -as 3,5mm-es jack csatlakozású többirányú mini mikrofont. Gondoltam használja inkább azt az online játékokhoz a telefonja (mikrofon app) helyett. Először windows 10-en néztem, a mikrofont az alaplapi mikrofon bemenetre hosszabbítóval csatlakoztatva, de annyira alacsony a jelszintje, hogy ha teszteléskor közelről beleüvöltök akkor sem megy 10% fölé a jelszint. Visszajátszva a felvételt a legnagyobb hangerőn is alig hallható a hangom. Hiába tekertem fel mindent amit a windows lehetővé tesz (mikrofon hangerő és erősítés). Megnéztem egy másik pc-n is, egy ubuntu linux-on, de ott sem jobb a helyzet.. Ott használok korábbról egy mikrofonos fülest szintén 3.5mm csatlakozókkal, de annak a mikrofonjával nincs problémám. Kicseréltettem a vásárolt mikrofont egy másikra gariba, de ugyanolyan használhatatlan az újabb is. Kétlem, hogy két gyári hibást kaptam volna. Igazából ezt a mikrofont notebook-okhoz ajánlják. Azoknak más mikrofon bemenete lenne, mint a PC-knek? Nem tudom kipróbálni, nincs mikrofon bemenetes notebook-om. Kéne még ehhez vmi erősítő is PC-n? Mi lehet az oka a tapasztalt gyenge jelszintnek PC-n?
Paraméterei:
- 3.5 mm audio plug
- Frequency response: 100 Hz - 5 kHz
- Sensitivity: - 54 +/- 3 db
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Asustor NAS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő