- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Ha szükséges másnak is olcsó(bb) minőségi mikrofon állvány mint a mikrofonhoz javasolt gyári állványok, abban az esetben ajánlani tudom ezt az állványt! Tegnap vettem át, felszereltem és nekem nagyon megfelel a célra. Annyi a megjegyzésem, hogy a "karja" rövidebb lehet (40 cm-t mértem), mint a gyári terméké, de sokkal kedvezőbb az ára (13e Ft-ot fizettem) mint a gyári, ami 33e-35e Ft jelenleg)
-
milu
aktív tag
Valamikor én is így jártam, hogy semmi hangereje nem volt ilyen mikrofonnak. Szerintem ez egy játék mikrofon, véleményem szerint felvételre abszolút nem való! Javaslom vegyél drágább és komolyabb mikrofont, ha a pénztárcád megengedi! (Én egy RODE USB-s mikrofont vettem, hosszú távra a munkám és a kívánt minőség miatt. Természetesen vannak ennél olcsóbb (15e-25e Ft) de a feladatnak teljesen megfelelő mikrofonok, itt a topicban nézz még körül,)
Ez pl.: Razer Seiren Mini fiataloknak ajánlott vétel itt, ráadásul van rózsaszínben is ahogy látható, ha az azín tetszene a lányodnak és komolyabb eszköz árát elbírja a családi költségvetés!
-
milu
aktív tag
Ezt a típusú mikrofon állványt (Elgato Wave Mic Arm) Magyarországon be lehet szerezni véleményetek szerint? (Mert azt olvasom, hogy az Amazon és az Elgato sem szállít közvetlenül Magyarországra)
-
milu
aktív tag
Egy Rode NT USB mikrofonom van, tudtok-e ehhez a típushoz ajánlani kompatibilis, de nem gyári, asztali mikrofon tartókart? A gyári kar ára az általam találtaknál akár dupla de néha háromszoros áron van. (ennyi az aggályom) A második kérdésem az, hogy az ára miatt annyival többet is tud, mint az akár fele annyiba kerülő, de nem gyári asztali mikrofon állványok?
Ha tudtok ajánlani alternatívát, kérlek Benneteket, típust is írjatok, amennyiben lehetséges!
-
milu
aktív tag
Szerintetek ez az asztali mikrofontartó (árban részemre kedvező) elég stabil lehet a Rode NT USB mikrofon stabil megtartásához?
-
milu
aktív tag
A napokban vásároltam egy Rode NT-USB-s mikrofont. 520g a súlya. Milyen jó, de nem drága (a gyári tartója 23990 Ft) asztali tartót ajánlotok, ami elbírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged