- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Ha szükséges másnak is olcsó(bb) minőségi mikrofon állvány mint a mikrofonhoz javasolt gyári állványok, abban az esetben ajánlani tudom ezt az állványt! Tegnap vettem át, felszereltem és nekem nagyon megfelel a célra. Annyi a megjegyzésem, hogy a "karja" rövidebb lehet (40 cm-t mértem), mint a gyári terméké, de sokkal kedvezőbb az ára (13e Ft-ot fizettem) mint a gyári, ami 33e-35e Ft jelenleg)
-
milu
aktív tag
Valamikor én is így jártam, hogy semmi hangereje nem volt ilyen mikrofonnak. Szerintem ez egy játék mikrofon, véleményem szerint felvételre abszolút nem való! Javaslom vegyél drágább és komolyabb mikrofont, ha a pénztárcád megengedi! (Én egy RODE USB-s mikrofont vettem, hosszú távra a munkám és a kívánt minőség miatt. Természetesen vannak ennél olcsóbb (15e-25e Ft) de a feladatnak teljesen megfelelő mikrofonok, itt a topicban nézz még körül,)
Ez pl.: Razer Seiren Mini fiataloknak ajánlott vétel itt, ráadásul van rózsaszínben is ahogy látható, ha az azín tetszene a lányodnak és komolyabb eszköz árát elbírja a családi költségvetés!
-
milu
aktív tag
Ezt a típusú mikrofon állványt (Elgato Wave Mic Arm) Magyarországon be lehet szerezni véleményetek szerint? (Mert azt olvasom, hogy az Amazon és az Elgato sem szállít közvetlenül Magyarországra)
-
milu
aktív tag
Egy Rode NT USB mikrofonom van, tudtok-e ehhez a típushoz ajánlani kompatibilis, de nem gyári, asztali mikrofon tartókart? A gyári kar ára az általam találtaknál akár dupla de néha háromszoros áron van. (ennyi az aggályom) A második kérdésem az, hogy az ára miatt annyival többet is tud, mint az akár fele annyiba kerülő, de nem gyári asztali mikrofon állványok?
Ha tudtok ajánlani alternatívát, kérlek Benneteket, típust is írjatok, amennyiben lehetséges!
-
milu
aktív tag
Szerintetek ez az asztali mikrofontartó (árban részemre kedvező) elég stabil lehet a Rode NT USB mikrofon stabil megtartásához?
-
milu
aktív tag
A napokban vásároltam egy Rode NT-USB-s mikrofont. 520g a súlya. Milyen jó, de nem drága (a gyári tartója 23990 Ft) asztali tartót ajánlotok, ami elbírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest